Cum cumpar?

Cumparaturi de la Medica M3: de la magazinele, de la agenti sau online.
Etapele necesare plasarii unei comenzi online.
Optiuni de plata.
Termenii si conditiile de utilizare si confidentialitate.

Service

Departamentul de Asistenta tehnica si Service.
Oferim asistenta tehnica de specialitate, informatii calificate despre produsele comercializate, precum si service autorizat de Ministerul Sanatatii pentru echipamente stomatologice.
Garantie, reclamatii, conditii si tipuri de service

Cursuri / Prezentari / Hands-on / Workshop-uri

Ne dorim sa fiti intotdeauna bine informati si la curent cu toate noutatile tehnice de pe piata stomatologiei moderne.
In aceasta sectiune, aveti posibilitatea sa consultati programul de cursuri si prezentari sustinute de MedicaM3 si partenerii sai.
Acces – utilizatorii logati!

Reclamatii

Aveti o sugestie sau o nemultumire legata de produsele si/sau serviciile oferite de MedicaM3?
Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi, astfel ca ne dorim s-o cunoastem nemijlocit. Conform obiectivelor MedicaM3, imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite de compania noastra reprezinta o prioritate absoluta.

Retur

Politica de returnare a produselor achizitionate de la MedicaM3, cadrul legal, conditiile generale si specifice de retur, modalitati de retur.
Pentru ca stim ca alegerea unui produs consumabil sau echipament nu este intotdeauna usoara, suntem alaturi de Dvs. Daca alegerea facuta nu va multumeste in totalitate, sau daca ati ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalati acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii.

Sondaje de opinie

Din dorinta noastra de a imbunatati calitatea serviciilor si produselor oferite de MedicaM3, ne-am bucura sa va stim parerea.
Va rugam sa acordati cateva minute chestionarului nostru. Multumim!