Cum cumpar?

Puteti cumpara produse de la Medica M3 in patru feluri:

Direct din magazinele Medica M3 (vezi locatii pe harta)

Telefonic, de la agentii nostri din tara (vezi date de contact)

Online, de pe acest site

Procesul de cumparare online este format din 7 PASI:

 1. Gasiti produsele pe care le doriti
 2. Clic: Adauga in Cos
  Repetati 1 -2 de cate ori este necesar.
 3. Check out
 4. Introduceti datele de facturare, cu variantele:
  1. intrati in contul Dvs.
  2. daca nu aveti cont, creati-va repede unul
  3. daca nu aveti cont si nu doriti unul, atunci continuati fara: clic pe “Introdu date de identificare” – si introduceti datele solicitate
 5. Selectati optiunea de livrare dorita
 6. Selectati optiunea de plata pe care o preferati
 7. Gata! Clic: “Finalizati comanda”

Alte informatii legate de platile acceptate de catre Medica M3:

 1. In MAGAZINELE si la AGENTII Medica M3:
  • Numerar
  • Card bancar – prin intermediul POS-urilor disponibile in magazinele noastre (a se mentiona in timp util – adica inainte de facturare!)
 2. Comenzi TELEFONICE/E-MAIL:
  • Numerar Ramburs, la livrarea marfii
  • Ordin de plata – in baza facturii proforme (a se mentiona expres!)
 3. Comenzi ONLINE (DE PE SITE):
  1. Numerar-Ramburs – la livrarea marfii
  2. Ordin de plata – in baza facturii proforme

   Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, factura proforma o veti primi prin email in format electronic. Produsele se livreaza (ridica) dupa ce s-a efectuat transferul, in contul de mai jos:

   Nume firma: SC MEDICA M3 COMEXIM SRL
   Cont lei: RO47BRDE130SV07894861300, B.R.D. Cluj-Napoca Cod unic inregistrare: RO6588458

   * Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

  3. PayPal
  4. Online cu cardul bancar:

   Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, medicam3.ro foloseste platform securizata euplatesc.ro. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele Medica M3. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

   Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

   Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

   Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

   Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.medicam3.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor;

De asemenea, S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Implicit, S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga S.C MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre MEDICA M3 COMEXIM SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii MEDICA M3.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.medicam3.ro este proprietatea S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@medicam3.ro.

Confidentialitate

S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; www.medicam3.ro si S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; www.medicam3.ro si S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.medicam3.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.medicam3.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Expeditie si livrare

Livrarea in Cluj-Napoca se face in decursul zilei in care comanda a fost finalizata si confirmata, daca finalizarea a fost efectuata pana la ora 13 sau in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora. Livrarea in restul tarii se face in termen de 24 de ore (o zi lucratoare) pentru comenzile finalizate si confirmate pana la ora 14:30 si in termen de 48 de ore (doua zile lucratoare) pentru comenzile finalizate dupa aceasta ora.

Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. si firmele de curierat partenere). S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Costurile de transport prin curier NemoExpres* se calculeaza in functie de valoarea comenzii Dvs., conform urmatoarelor praguri:

* nu se aplica in cazul localitatilor din afara Retelei Logistice Nationale NemoExpres - http://www.nemoexpres.ro/images%5CMaterialePresa%5CLista0Km.pdf. Insa, ne angajam sa analizam fiecare caz particular, pentru a gasi o solutie specifica si convenabila ambelor parti.

* nu se aplica in cazul produselor din categoriile: gipsuri, nisipuri de sablare

Garantie si Termene de valabilitate

Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia produselor consumabile. Termenele de valabilitate ale acestora vor fi mentionate direct pe produsele in cauza.

Returnarea produselor in garantie se va face conform politicii noastre de retur (in sectiunea Ajutor).

Litigii

Pentru orice conflict aparut intre S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L. si clientii sai, se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul S.C. MEDICA M3 COMEXIM S.R.L.

Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt oferite ca bonus clientilor Medica M3 la fiecare produs achizitionat de pe site-ul medicam3.ro, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor.

Informatii generale

Fiecare* produs beneficiaza de un anumit numar de puncte oferite bonus, care se vor adauga in contul dvs. de client in momentul achizitionarii produsului.

In orice moment puteti vizualiza in contul dvs. numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand clic pe numarul de puncte afisat in meniul dvs de client.

Imediat ce aveti in cont puncte in valoare de minim 200 RON, le veti putea folosi pentru a beneficia de reduceri de pret atunci cand plasati o noua comanda in site.

Detalii si regulament folosire

* Exista posibilitatea ca la achizitionarea produselor aflate in promotii sau pachete speciale, intrucat acestea beneficiaza deja de anumite reduceri de pret, sa nu fie alocate puncte de fidelitate.

** Medica M3 isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de acordare si folosire al punctelor bonus, fara o avertizare prealabila.

Politica Securitate si Confidentialitate MedicaM3

Introducerea datelor dumneavoastra personale de plata se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic.

Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

POSESORUL DE CARD TREBUIE SA-SI FI INROLAT CARDUL IN SISTEMUL 3-D SECURE.

Acord de confidentialitate

SC MEDICA M3 COMEXIM SRL recunoaste importanta protejarii datelor dumneavoastra personale, ca si client. Informatiile personale pe care le transmiteti catre MEDICA M3 vor fi utilizate exclusiv in scopuri de marketing sau in legatura cu detalii legate de produse, stocuri, oferte speciale sau pentru a va tine la curent cu newsletter-ul MEDICA M3, un buletin electronic bogat in informatii legate de ultimele noutati de pe piata stomatologiei modern si pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor.

La cererea dumneavoastra adresata catre MEDICA M3, aceste date vor fi corectate, modificate sau sterse conform prevederilor legale in vigoare.

Clientul are intotdeauna posibilitatea de inchidere a contului personal sis a ceara sa nu mai fie contactat (solicitare scrisa prin email).

IMPORTANT! Copiii pana la varsta de 14 ani trebuie sa obtina acordul parintilor sau al tutorelui pentru a furniza date personale.