Aveti o sugestie sau o nemultumire legata de produsele
si/sau serviciile oferite de MedicaM3?

Parerea Dumneavoastra este importanta pentru noi, astfel ca ne dorim s-o cunoastem nemijlocit. Conform obiectivelor MedicaM3, imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite de compania noastra reprezinta o prioritate absoluta.

MedicaM3 doreste sa satisfaca pe deplin solicitarile si asteptarile Dumneavoastra, astfel ca ne-am propus sa identificam din timp necesitatile si eventualele Dumneavoastra nemultumiri, in scopul imbunatatirii continue a activitatii noastre. De aceea, va rugam sa ne transmiteti in scris informatii legate de orice problema pe care ati intampinat-o in relatia cu MedicaM3 si va invitam sa folositi unul dintre urmatoarele canale de comunicare:

E-mail: reclamatii@medicam3.ro
(mentionand toate detalii de contact solicitate in formularul online: nume, prenume, denumire firma, CIF/CNP, tip solicitare, adresa, adresa email, nr. telefon, descriere comentariu)
Online: completând formularul de pe aceasta pagina

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte, eficiente si in cel mai scurt timp a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta.