Cabinet

Fiecare cabinet stomatologic nou infiintat sau deja existent, are nevoie de consultant pentru achizitia la o serie de echipamente si consumabile pentru a putea sa functioneze. Cabinetele nou infiintate trebuie sa treaca inspectia persoanelor abilitate pentru a primi autorizatia de functionare.

Medica M3 este expertul in asigurarea consultantei, echiparii si intretinerii aparaturii din cabinetele si laboratoarele dentare astfel incat toti specialistii din domeniu sa poata lucra in conditii optime.

Pe langa echipamentele de baza, pe care orice cabinet le are si care necesita periodic imbunatatiri pentru ca specialisiti sa ramana la curent cu ultimele proceduri, in cabinetele stomatologice sunt utilizate consumabile care trebuie cumparate periodic. Suntem unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente medicale stomatologice si de consumabile utilizate de dentisti in toate procedurile, colaborand cu producatori recunoscuti la nivel international in acest domeniu, si apreciati pentru calitatea premium pe care o ofera produselor lor. Stim ca in momentul in care exista probleme cu aparatura sau anumite consumabile sunt pe cale sa se termine, munca specialistului poate fi cu mult incetinita ceea ce se va vedea in nivelul de confort si satisfactie al pacientului, motiv pentru care asiguram livrarea rapida a tuturor echipamentelor si consumabilelor pentru cabinetul stomatologic, astfel incat medicii sa isi poata continua activitatea. Echipamentele pentru cabinetul medical comercializate de noi vin insotite de garantie oferita de producator, astfel incat specialistii sa nu aiba motive de ingrijorare . Suntem un partener de nadejde al tuturor cabinetelor stomatologice, oferind cea mai variata gama de produse.