Consumabile

 • In oferta Medica M3 gasiti consumabile conexe anesteziei dentare precum acele atraumatice disponibile in diverse marimi,  tipuri Selekt+, Septoject si Sopira.

  Acele atraumatice sunt realizate din otel de prima clasa, indicate in orice tip de anestezie locala. Printre avantajele noilor ace se numara: risc redus de indoire a varfului acului, elasticitate crescuta si invelis din silicon, pentru minimizarea disconfortului pacientilor, precum si identificarea usoara a lungimii acelor datorita noului sistem de codare “rainbow”.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea acelor atraumatice potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii  prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.
 • Consumabile - Dezinfectie si sterilizare

  In categoria Dezinfectie si Sterilizare veti gasi: manusi hipoalergenice, pungi sterilizare, indicatori de sterilizare, instrumentar si alte accesorii. Dezinfectante avizate care elimina 99.99% din bacterii, virusi, fungi, mucegai, mycobacterii si spori. Manusile de examinare sunt confectionate fie din nitril, fie din latex de cea mai inalta calitate, cu talc sau fara.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea produselor de dezinfectie si sterilizare potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • In oferta Medica M3 gasiti consumabilele specialistului endodont: conuri de hartie, conuri gutaperca, pivoti endodontici, ace hedstrom diverse marimi si configuratii, ace kerr, geluri anestezice, ace endo rotative, pluggere de mana si alte consumabile.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea consumabilelor endodontice potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii  prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.


 • Consumabile - Restaurari coronare

  In categoria Restaurari Coronare gasiti: cimenturi dentare, sisteme adezive, compozite fotopolimerizabile si autopolimerizabile, materiale obturatii provizorii, amalgame dentare, compozite cu priza duala, modificatori de culoare. Va oferim consumabile de la branduri renumite: 3M, Septodont, Cerkamed, Dentax, GC, Kulzer GMBH.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea compozitelor dentare, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.