Echipamente

 • In oferta MedicaM3 gasiti echipamente pentru endodontia moderna precum apex locator, motoare de endodontie, aparate pentru obturarea canalelor radiculare, echipament fara fir pentru condensare verticala la cald cu functii de cautare si testare pulpara, precum si sisteme complexe de diagnostic.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea echipamentului de endodontie potrivit, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • Lupe stomatologice

  In oferta MedicaM3 gasiti lupe stomatolgice cu rame ergonomice, magnificatie 2.5x, 2.7x, 3.2x, 4.0x si garantie 24 luni. Gasiti si lumina pentru lupe dentare, cu lumina LED si fascicul luminos patrat sau rotund. Atat lupele cat lumina pentru lupe sunt marca Admetec Solutions Ltd.

  Microscop dentar

  Microscoape marca Seiler Instrument & MFG Co cu stand podea mobil, marire in 3 pasi  sau 6 pasi apochromatic si posibilitate instalare camere video HD si aparate foto DSLR. Toate microscoapele dentare au garantie 36 luni.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea lupei stomatologice sau a microscopului dentar potrivit, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii  prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • In oferta Medica M3 gasiti echipamente pentru profilaxia dentara profesionala precum: anse dentare, aparate detartraj, pudra bicarbonat de sodiu pentru detartraj dentar diverse arome.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea anselor dentare potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.


 • Piese de mana stomatologice

  In aceasta categorie va oferim piese de mana si accesorii pentru ergonomizarea tratamentului dentar: cuple rapide, micromotoare, turbine, piese cot, piese drepte si sisteme automate pentru intretinerea lor. Gasiti echipamente de la branduri renumite precum: W&H Dentalwerk si Kerr Hawe SA-DE.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea micromotoarelor sau a turbinelor potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • Unituri dentare

  Unituri stomatologice concepute si proiectate pentru a rezista unor utilizari constante. Modelele combina forma si functiile pentru a obtine confort si un acces optim al pacientilor si medicului. Este foarte important ca unitul dentar sa faciliteze accesul optim la cavitatea bucala si sa ofere un spatiu extins pentru picioare.

  Caracteristici unituri dentare

  Uniturile dentare A-dec sunt recunoscute in lume pentru fiabilitate, rezistenta si costuri de intretinere minime. Gasiti unituri dentare care includ scaunul stomatologic, unitatea de medic, instrumentele asistentei, lampa dentara si un suport central cu chiuveta. Scaunele stomatologice pot fi dotate cu puncte de pivotare pentru controlul unitatii de medic care ofera o pozitionare excelenta a instrumentelor. Uniturile dentare oferite de noi pot fi configurate manual si personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

  Pe langa unituri dentare, va punem la dispozitie si scaune de medici si scaune de asistente, in diferite nuante si ajustabile pe inaltime.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea uniturilor dentare sau a scaunelor de medici potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • Radiologie dentara

  In aceasta categorie gasiti echipamente de radiologie dentara: computer tomograf, aparate de panoramica digitala, scannere digitale si accesorii.

  Computer tomografele dentare sunt o solutie radiologica imagistica PANO si CBT combinate intr-un singur echipament. Cateva careacteristici ale aparatelor:

  • ofera cea mai mica doza de radiatie cu un timp de scanare CT de doar de 5,9 secunde
  • sunt echipate cu un proces unic de obtinere a radiografiilor panoramice, cu tehnologia Auto-Focus sau MagicPan care permit optimizarea imaginilor radiografice prin compensarea unei eventuale pozitionari incorecte a pacientului sau in cazul unor pacienti cu arcade atipice, fara a mai fi nevoie de scanari multiple.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea aparatului de radiologie dentara potrivit, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

 • Echipamente sterilizare

  In aceasta categorie va oferim autoclave, termodezinfectoare, bai cu ultrasunete, pupinele si diverse accesorii. Veti gasi autoclave de mai multe tipuri: autoclave Pro Class B, Premium Class B, Clasa S si autoclave de mari dimensiuni.

  Caracteristici autoclave

  Autoclavele sunt utilizate pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic, acestea avand capacitatea de a distruge virusii si bacteriile. Autoclavele Melag sunt lider international in igiena medicala. Va oferim autoclave cu diferite dimensiuni, volume si capacitati de incarcare. Pot sa aiba programe de clasa S pentru instrumente impachetate, cu cavitati, simple si textile. Unele autoclave se vor livra cu tavite de mai multe dimensiuni.

  Pe langa autoclave, va punem la dispozitie termodezinfectoare si pupinele. Termodezinfectoarele de ultima generatie si inalta performanta indeplinesc in totalitate cerintele Standardului European EN 15883. Pupinele sunt sterilizatoare cu aer cald, la o temperatura de 180° Celsius. Ofera o incalzire uniforma datorita sistemului de convectie fortata.

  Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea autoclavelor sau a pupinelului potrivit, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.