Unituri stomatologice

Unituri dentare

Unituri stomatologice concepute si proiectate pentru a rezista unor utilizari constante. Modelele combina forma si functiile pentru a obtine confort si un acces optim al pacientilor si medicului. Este foarte important ca unitul dentar sa faciliteze accesul optim la cavitatea bucala si sa ofere un spatiu extins pentru picioare.

Caracteristici unituri dentare

Uniturile dentare A-dec sunt recunoscute in lume pentru fiabilitate, rezistenta si costuri de intretinere minime. Gasiti unituri dentare care includ scaunul stomatologic, unitatea de medic, instrumentele asistentei, lampa dentara si un suport central cu chiuveta. Scaunele stomatologice pot fi dotate cu puncte de pivotare pentru controlul unitatii de medic care ofera o pozitionare excelenta a instrumentelor. Uniturile dentare oferite de noi pot fi configurate manual si personalizate in functie de nevoile dumneavoastra.

Pe langa unituri dentare, va punem la dispozitie si scaune de medici si scaune de asistente, in diferite nuante si ajustabile pe inaltime.

Daca aveti nevoie de asistenta in alegerea uniturilor dentare sau a scaunelor de medici potrivite, consultantii nostri va pot ajuta cu informatii prin intermediul chat-ului existent in site, e-mail sau telefon.

Setati descendent
produse/pagina
Setati descendent
produse/pagina