Discuri de finisare si lustruit galbene 3M

Stoc furnizor
94,52 lei
Cod
21-010-Galbene
Producator
3M
Descriere
Discurile de finisare si lustruire Sof-Lex™ ofera rezultate exceptionale estetice dovedite în timp cu avantajul unei economii de timp.

Indicatii: discuri de lustruire si benzi de finisare Sof-Lex™ pentru lustruirea materialului compozit compomer metalic si ceramic, discurile de lustruire Sof-Lex™ pentru marginile ale restaurarilor anterioare si posterioare.

Avantaje: Sof-Lex™ asigura o lustruire de la dura la super fina cu coduri de culori clare pentru usurinta ordonarii procedurii si o interschimbare rapida fixare/dezactivare automata a discului.

Discuri reversibile: face alinierea discului mai usoara pentru lustruirea suprafetelor diferite. Schimbarea rapida si usoara a discului: pur si simplu se fixeaza pe si iese în siguranta de pe mandrina fara a necesita aliniere.
Cod de culori: ordonate de la închise (aspru) la închis (super fin) pentru un proces urmarit cu usurinta pas cu pas. Doua dimensiuni: pentru o varietate de nevoi (13mm sau 9mm).
Suprafata abraziva maximalizata: mandrina are un profil redus. Discul are o bucla mica rotunda. Alegerea grosimii si flexibilitatii discului: alegerea grosimii si flexibilitatii discului.
Ambalaj: Discuri Finisare 50 buc.
Review-uri
Adaugati review pentru:Discuri de finisare si lustruit galbene 3M