Filtek Z550 Intro Kit (8x4g) compozit nanohibrid 3M

Stoc furnizor
1.317,88 lei
Cod
21-041
Producator
3M
Descriere

Materialele compozite nanohibride reprezinta solutia de încredere pentru variate situatii clinice. Acestea contin o gama larga de dimensiuni ale particulelor pentru realizarea cresterii componentei anorganice si astfel obtinerea rezistentei acestor materiale similara cu a materialelor hibride traditionale. Introducerea particulelor de dimensiune nano ofera restaurarilor rezistenta mai buna la uzura si o textura de suprafata care este usor de lustruit si permite astfel obtinerea unor rezultate estetice excelente.
Indicatii: nanohibridul 3M ESPE este creat pentru a fi usor de utilizat atât pentru restaurari anterioare cât si posterioare.
Cu ajutorul celor 12 nuante uzuale care se potrivesc cu cheia de culori Vita veti descoperi cât de usor este sa realizati pacientilor restaurari cu aspect natural. Filtek™ Z550 este creat pentru performante deosebite rezistenta la uzura si este usor de lustruit – astfel puteti conta pe rezultate predictibile de încredere pe placul pacientilor
Avantaje: manevrabilitate excelenta , estetica naturala , rezistenta buna la uzura , lustruire usoara ,mentinere în timp foarte buna a luciului de suprafata , gama variata de nuante: 12, indicat pentru toate tipurile de restaurari directe, nu adera de instrumente obtinându-se astfel restaurari rezistente si sigure
este usor de modelat si îsi mentine forma înainte de fotopolimerizare , are consistenta dorita pentru orice tip de manopera.
Prezentare: seringi (8 x 4g) (A1 A2 A3 A3.5 B3 C2 D3 OA2) adeziv Adper™ Single Bond 2 (1 x 6ml) seringa demineralizant Scotchbond™ (1 x 3ml).

Review-uri
Adaugati review pentru:Filtek Z550 Intro Kit (8x4g) compozit nanohibrid 3M