Laborator

Medica M3 este expertul in asigurarea consultantei, echiparii si intretinerii aparaturii din cabinetele si laboratoarele dentare

Un laborator de tehnica dentara  reprezinta o garantie a lucrului bine facut, dar pentru a functiona performant ,  aceste laboratoare au nevoie de echipamente moderne ,  tehnologii performante si de consumabile de calitate, astfel incat lucrarile dentare rezultate sa se ridice la cele mai inalte standarde. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, oferim in cel mai scurt timp posibil echipamente de laborator si consumabile pentru laboratoarele de tehnica dentara, pe care le livram prompt pentru ca specialistii sa isi poata continua activitatea.

Colaboram cu cei mai mari furnizori de echipamente si consumabile pentru laboratoarele de tehnica dentara, recunoscuti la nivel international pentru calitatea produselor oferite, astfel incat toate laboratoarele care lucreaza cu noi sa se ridice la cele mai inalte standarde de performanta.

Existenta laboratorului stomatologic in cadrul clinicii va reduce timpul de asteptare al pacientului si permite ajustarea pe loc a lucrarilor astfel incat acestea sa se potriveasca perfect. Laboratoarele de tehnica dentara permit oferirea unor servicii rapide pentru repararea protezelor si pentru inlocuirea anumitor lucrari dentare, ducand astfel la economisirea timpului de asteptare al pacientului, dar si reducand nivelul de disconfort pe care acestia il au.

Cu ajutorul unui laborator de tehnica dentara bine dotat si modern, clinicile vor atrage un numar mai mare de pacienti care vor aprecia rapiditatea si eficienta cu care sunt tratati. Din acest motiv, oferim clinicilor o gama vasta de produse special concepute pentru buna functionare a laboratoarelor de tehnica dentara, acoperind toate domeniile de activitate existente, pentru a deveni partenerul principal al clinicilor si cabinetelor stomatologice din tara.